balibali Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 serwer excalibur..toa activated Scout 3L2 İnfil 5L5 detaylar icin icq:22093955 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Scoutu bilmemde infilin parasının yarısı benim lem gutup ayusu ona gore du bizim arkadası goremedim sen fiyat belirile kafanda bi arayol bulursak ayarlarız yoksa sen cıplak ayak kosmaya devam :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balibali Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lan olm scout infil ayni acc de..parasi olmayan gelmesin zaten:)birakmam ucuza o kadar seti meti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 BAyırda savasamayan infile para mı verilir bre :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balibali Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bayır ne olm..türk infili o:) kar yagmur firtina bayir cayir dinner mi?:) yatirir yatirir cam dibine batirir batirir... yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Gobegi kapıya sıkısan infilede para verilmez ben soliim de[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben scout charindaki armor ve bowlara talibim... Bi fiyat soylermisin lutfen...[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth'' God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balibali Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Moss, 29 Mart 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Gobegi kapıya sıkısan infilede para verilmez ben soliim de huehu ee göbekliyiz biraz olcak o kadar:)lan harbi weriyodum orda cani ne göbek warmis lan bizde de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balibali Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Gilth, 29 Mart 2004 23:04 tarihinde demiş ki: ben scout charindaki armor ve bowlara talibim... Bi fiyat soylermisin lutfen... anca beraber kanca beraber, cibil satamam charlari alan direkt baslasin ugrasmasin bida setle metle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 iyi o zaman bana epic setini hediye etsene o zaman :P[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth'' God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 banada şu gökkuşai rengindeki sced setini versene :p[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bi fiyat sole merak ettim fiyati :)[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth'' God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teba Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 banada parani versene bide sag kolunu[signature][hline]I am Teba. Brighteyes Teba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bide alan kisiye benim yada impop gibi bi partner vermelisin yoksa soloda bi poh yiyemez o char :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 moss zaten sen toa dan çikmadiin bende biraktiim için satiyomuş zuhahaha[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ehehe GimpestVakten olm bu balii ahah infille olunce scoutla gelio onlada dop edilor :) Ama sıfırdan baslamak yerine bole bi acc almak bence mantıklı hayır 50 olmak proble deil artık muhim olan rp ayrıca toa active ben sıfırdan baslıyacak olsam alırım[olm bu kadar ovdum %20 sini alırım paranın :)][signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Impop ? O adam O kadarda asmis deil(en azindan soloda) adami heroyla 3 kere ust uste oldurdum gerci adam 3-4 koyusta oluo ama olsun[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 muhauha o benim o sabahi çok ii hatirliyom pet charmliyip sana yollayip sağa sola kaçiyodum :p o gün güldüüm kadar hiç gülmemiştim hatta gülmekten kaçamiyodum :p çok güzel ss ler aldim o sabahtan hehe http://www.imageshack.us/img1/3662/sshot66.jpg[signature][hline]|| [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 04 Nisan 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hadi ya :) Bu arada dalip kactığını sanmıyorum o dd ler iyi koyuyodu :) ama iy savaştı ama ss yarım çıkmış bi kaç tane daha yollasana arşivliyim. [Bu mesaj Romario tarafından 05 Nisan 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Romario tarafından 05 Nisan 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bu arada ayni gun tuskada ayni seyi yapmistin sorada bi sb ile birlike beni kesmistiniz :=[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ahaha sb yardim istedi önce seni sonra tusk u kescektik de tusk u kesemedik :p[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o biraz sıkar :) ya sen bi kac tane daha ss yollasana[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ya bu arada nedir bu hiblerin kendi iclerinde RR den cektikleri yarappim kafayi yicem herifler sanki serveri sahiplendi nere gitsem rr campi var bide gecen gun Brimwolf Demezmi irc de sizin grup radar kullanıyor işte gelip bizi leech ediyorsunuz fln fln ...[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Dh nin Moviesini izlediyseniz adam milleti slam manyagi yapio sorada LW level 50 back styleliyla Muccck :)[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Tüh ya seriyal kardesimin yaninda olsaymisim keske :) O zaaan görürdünüz serverin kralı kim :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar